Lokalhistorisk Forening for Jystrup-Valsølille sogne

Jystrups ældste hus, Skjoldenæsvej 17

12/2018

Decemberlørdage i Brugsen i Jystrup
Foreningens bestyrelse har stået i Dagli’ Brugsen i Jystrup to lørdage i december.
Formålet var at oplyse om foreningen og dens arbejde samt tilbyde medlemskab og bøger.
Det gik over al forventning! Vi mødte interesserede borgere fra Jystrup og omegn, og mange afleverede gode historier og oplysninger om folk og steder på egnen – tak for det!
Vi er glade for, at 19 borgere indmeldte sig i foreningen i løbet af de to dage, og at 14 af ’de gamle’ benyttede lejligheden til at forny deres medlemskab.
2019: Til næste år fylder Lokalhistorisk Forening 25 år, og planen er at fejre fødselsdagen med særlige aktiviteter. Mere om dette i løbet af de kommende måneder. Vi er altid åbne for at modtage forslag og idéer til arrangementer og hører også meget gerne fra folk med historier, oplysninger og fotos, der har relation til vores to sogne, Jystrup og Valsølille.
Alle ønskes en glædelig jul og et godt nytår.

MØD BESTYRELSEN

Bestyrelsen i Lokalhistorisk Forening vil være til stede i Dagli’ Brugsen i Jystrup lørdag 8/12 og lørdag 15/12 2018 kl. 10-13.

Her vil det være muligt at melde sig ind i foreningen, forny sit medlemskab og købe bøger.

Vi hjælper, hvis der er spørgsmål af lokalhistorisk karakter og modtager gerne idéer og forslag til aktiviteter og udflugter. Vi vil også gerne høre beretninger fra Jystrup og Valsølille, som har lokalhistorisk interesse.

På gensyn og venlige hilsener på vegne af bestyrelsen Lisbeth Due Andersen.

Jystrup Banegaarden – udateret postkort