Søholmhus

Projektet Søholmhus tager udgangspunkt i en tiltrængt opdatering af faciliteterne på og omkring Søholmskolen, Søhestens SFO’er, Børnenes Hus samt Aktivitetshuset og Søholmhus med det omkringliggende Sports- & Friluftsanlæg i Jystrup.
Søholmskolen med de omkringliggende institutioner og fritidsaktiviteter udgør et centralt omdrejningspunkt i Jystrup-Valsølilles hverdagsliv. Området grænser op mod Skjoldenæsholm skovene omkring badesøen Hvidsø i øst og Valsølille Sø i vest.
Projektet handler om at forbedre undervisnings-, fritids-, og erhvervsfaciliteterne i Jystrup-Valsølille. De nye faciliteter skal ikke kun være tilgængelige for borgerne i og omkring Jystrup-Valsølille, men naturligvis også for hele oplandet i den nordlige del af Ringsted kommune og på tværs af kommunegrænsen.
Som en væsentlig del af helhedsplanen for Jystrup-Valsølille, medvirker projektet til at styrke Jystrup-Valsølilles profil, som området for de unge familier der står foran bosætning.

”Jystrup-Valsølilles centrale placering i Landsbyklyngen Søskovlandet Sjælland, gør området interessant i forhold til den nødvendige forandring og udvidelse af faciliteter som klyngen står overfor.”

Se mere om Søholmhus projektet på foreningen Søholmhus´ hjemmeside som er http://soeholmhus.dk