Kæmpe FAMILIEDAG med Skt. Hans i Jystrup

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
23/06/2019
15:00 - 21:00

Lokation
Jystrup Aktivitetshus

Kategorier


Sæt STORT X i kalenderen søndag d. 23. juni 2019, hvor Jystrup IF og Jystrup IFs Venner holder kæmpe FAMILIEDAG med masser af sjove aktiviteter, boder, konkurrencer samt stort Skt. Hans bål med spisning, båltale og den traditionelle fællessang,

Vi byder på tennissjov, fodboldaktiviteter for alle aldre, hoppeborg, prøvesmagning på jumping fitness, skattejagt, stafetter for store og små, diverse madboder, slush-ice samt mulighed for at vinde et gratis medlemskab til en valgfri idræt i Jystrup IF og sidst men ikke mindst kan du også vinde en unik tur i en luftballon med en flyvning henover det skønne Jystrup,
Den store FAMILIEDAG finder sted til Skt. Hans søndag d. 23. juni mellem kl. 15.00 og kl. 18.00 på idrætspladsen v/Aktivitshuset og i gården ved Søholmskolen.

Kl. 18.00 slutter aktiviteterne og vi går over til Skt. Hans arrangementet, hvor der er mulighed for få et lækkert måltid mad (billetter vil kunne købes på forhånd fra Brugsen i Jystrup – (hold øje med opslag på Facebook). Efter maden trækker vi lod om ballonturen og et gratis medlemsskab i Jystrup IF, hvorefter der vil være båltale, kæmpe bål og hygge frem til kl. 21.00, hvor vi slutter af.

Vi håber med dette arrangement at sætte fokus på at lokal idræt både er sjovt, noget for hele familien uanset alder og vigtigst af alt – LOKALT!

Vi glæder os til at jer d. 23. juni!

Kontakt jif@jif.dk

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *