skeespejderne

Hvad er spejder

Spejder ved Skeespejderne byder på masser af sjov og nye venner. Gennem udfordringer, friluftsliv og sunde fællesskaber er vi med til at udvikle robuste børn og unge. Et år ved Skeespejderne er et år fuld af nye venner og gode oplevelser. Så kom og vær med til at ”rejse ud i verden” uden at forlade spejderhytten, passe vores honningbier, cykle på mountainbikes i skoven, fange smådyr i søen og mange andre aktiviteter sammen med de nye spejdervenner. Hvert år tager alle spejderne på sommerlejr og på en weekend i løbet af vinteren. Derudover deltager vi også i andre aktiviteter sammen med spejdere fra andre korps i løbet af året.

 

Vi har de tre værdier ansvar, respekt og mod i fokus, når vi har spejderaktiviteter, da vi mener, at de kan være med til at give børn og unge styrke til at gøre en forskel.

 

Hvem er vi og hvem kan være med

Alle børn fra og med de er startet i 0. kl. er velkomne til at være spejdere ved Skeespejderne. Vi har lige nu spejdere i alderen 6-16 år. Skeespejderne er en del af Danske Baptisters Spejderkorps, og vi kan kendes på vores blå uniformer og turkise tørklæde.

 

Hvornår og hvor holder vi spejdermøder

Vi har spejdermøde hver onsdag kl. 18.30-20.00 på Skeevej 44, 4370 St. Merløse (mellem Allindelille Friskole og Skee).

 

Kontakt

Hvis du vil vide mere om Skeespejderne, så tjek vores Facebookside ud https://www.facebook.com/skeespejderne/?hc_ref=ARTQWIW6CzCXAf3gT5G0m6rfJFKylf_bO633xJMtVb4-XLgu1LrFl-gJNmM–1HGo2w&fref=nf her kan du se en masse billeder af vores glade spejdere, ellers kontakt kredsfører Tenna Arpe på skee@dbs.dk.

 

Hvad koster det

Det koster 100 kr. at blive indmeldt hos Skeespejderne.

Indmeldingsgebyret bliver modregnet i første halvårlige kontingentopkrævning.

 

Kontingentet koster 400 kr. pr. halvår (2018). Opkrævningen sker som udgangspunkt i marts (for foråret) til betaling 1. april og i september (for efteråret) til betaling 1. oktober.

 

 

1 thought on “skeespejderne

 1. Stine

  Hej
  Jeg har en datter der meget gerne vil gå til spejder her ved Store Merløse. Vi er lige flytter hertil fra Roskilde hvor hun pt. går til spejder. Hun er 10 år.
  Vil høre om det er muligt vi kan komme på besøg hos jer?

  Med venlig hilsen
  Stine Dahl Larsen

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *